crash essays

King of the Court

Marco Maassen wint KOTC, Marcel Corbet cat b.
Informatie Faciliteiten
Faciliteiten
De ontmoetingsruimte

De ontmoetingsruimte in het midden van het centrum heeft een sfeervolle bar waar u kunt genieten van een hapje of een drankje. De comfortabele zitruimte er om heen geeft direct zicht op vrijwel alle squashbanen.

Ook is er gelegenheid voor het nuttigen van maaltijden van onze kleine kaart, informeer ook eens naar de dagschotel.

 
De squashbanen

Ons centrum beschikt over 8 banen, die voldoen aan het hoogste niveau voor officiƫle wedstrijden, zijn prima onderhouden en hebben een uitstekende verlichting.

 
De receptie

Onze receptie heeft het moderne baanreserveringssysteem van Ouverture waarmee het onze medewerkers ondersteunt bij het bieden van vlotte en persoonlijke service.
Uw reserveringen worden snel en vakkundig verwerkt.

 
De squash-shop

In onze moderne shop zijn alle squash gerelateerde artikelen te vinden. Diverse merken en soorten rackets zijn er voor de beginner tot de ervaren competitiespeler. 

Ook verschillende soorten grips zullen het spelplezier verhogen. Mocht de bespanning niet meer naar wens zijn, vervangen wij deze graag voor u. Met onze squashschoenen hebben we alles in huis om uw spelplezier te garanderen.

 
Kleedruimte

Onze ruime kleedruimtes hebben comfortabele douches voor de squashers. Wij hechten veel waarde aan een hoog niveau van hygiĆ«ne.

 squashbarendrecht.nl
Squashcentrum Barendrecht